16 juni 2009

Sjung om studentens lyckliga dar





























Resan till Hälsingland var minst sagt händelserik. Vi städade och fejade, lagade mat, reste tält och kalasade. Bella tog studenten och är numera vuxen :) Hon var sååå fin i sin klänning och i sitt hår. Hon passade bra i studentmössan! Min lilla sötnös! Shit va längesen jag stod där och skrek och grinade. Tolv år går fortare än vad man tror. Synd bara att det ösregnade men det funkade ändå. Det var inte så kallt i alla fall, tur det.

Alice lekte med sin gulliga,vilda tremänning (som är 3år) och härmade efter. Puh! Det var kämpigt där ett tag tills min sambo anslöt sig till oss. Tjejerna hade jättekul tillsammans! Alice var euforisk när hon märkte att allt hon gjorde apades efter och hon blev minst sagt helt uppskruvad. Ett tag kände vi inte igen henne. Hon slutade lyssna, hoppade och busade med sånt hon aldrig gjort förrut. Hon lugnade ner sig när vi kom hem. Skönt!

Nu har vi börjat potträna. Ha ha, Alice gjorde nr.2 i pottan igår. Hon verkar inte helt främmande för att gå på den. Dockan ska också gå pottan samtidigt, här gäller det att springa och leta den snabbt som attan när det väl ska till :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar